Våra referensprojekt

Kök och inredning av högsta kvalitet

När det praktiska möter det eleganta.

Vi skräddarsyr alltid ert kök efter era önskemål och behov. Eftersom man spenderar en stor del av sina liv i köket kan vi tillsammans se till att ni får ett hus att längta hem. Fotot bredvid är taget hos en kund i Malmö som beställt ett kök av oss.

Moderna kökslösningar för det stilfulla hemmet.

Vimobilia - kök utan kompromisser

Vi skapar unika kök - och lite därtill.

Ett hem behöver mer än bara ett härligt kök. Vi har lösningar för  garderober, walk-in-closet och fler utrymmen i ert hus. 

Vi låter våra kunder tala

Se foton tagna av våra kunder.

Med professionell fotutrustning och en studio kan man skapa overkligt fina miljöer men vi låter istället våra kunder tala genom sina egna foton. 

Andreas kände sig som en designer

"Vi fick ett jättebra intryck vid hembesöket, de gjorde noggranna mätningar och visade prover på alla detaljer i vårt kommande kök. Vi kände verkligen att vi fick vara med och vara designers i vårt drömkök. Alla detaljer var enligt våra önskemål och vi känner att vi nu har ett unikt kök som vi är supernöjda med."
Andreas
Stockholm

Monika värdesatte helhetslösningen

"Det som tilltalade oss allra mest var att vi fick en helhetslösning som vi inte fick nån annanstans. Vi fick produktion, leverans och montering från Vimobilia kök. Samarbetet var klockrent, längs resan hade vi kontinuerlig kontakt och allt klaffade i slutändan"
Monika
Linköping

Självklart 3D-visualisering innan ni bestämmer er.

163_5_1

3D-visualisering

Tillsammans går vi igenom era behov och önskemål för ert nya kök. Därefter får ni en 3D-visualisering för att skapa en överblick.

SLFW3556 (2)

Kundens foto efteråt

Eftersom ni får en 3D-visualisering innan arbetet startar blir det inga överraskningar när vi lyfter på skynket och visar ert nya kök.

195_wardrobe_3_inside

Före

IMG_1641

Efter

243_w1_2

Före

IMG_9685

Efter

560_w2_2

Före

INVC7950

Efter

Låt oss skapa ert drömkök

Alltid kostnadsfri 3D-visualisering

Torbjörn

Säljare
Kronoberg, Jönköping, Kalmar, Öland, Blekinge

+46763039993

Ebbe

Säljare
Västra Götaland, Skåne, Stockholm, Östergötland,

+46709493355

Låt oss kontakta dig

Detta är självklart inget bindande. Vi lyssnar på dina tankar bara, och om ni vill bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök hos er.